Obsolete:Gigerdi Forces 2

From Peace Station Archive
(Redirected from Gigerdi Forces 2)
Jump to navigationJump to search

GIGERDI FORCES 2

Hevos-Tähden Tuho

Gigerdeillä on Hevos-tähden suunnitelmat, niin he voivat tuhota Hevos-tähden. Hevos-joukkoihin käytettyä metallia kaivavat kaivokset on tuhottu ja nyt Myle Matarn lähtee tuhoamaan tehtaita eli Robottien keitsoilua. Gigerdit ja Kapinalliset tuhoavat Hevos-tähden. Hevos-joukkojen suojat ovat erittäin hyviä samoin aseet. Aseiden nimi on tuhoaja-ase, siinä on kaksi asetta laaseri ja mätä kurpitsa.

Imperiumi ja Hevoset eivät pidä siitä, että kaivokset tuhottiin. Gigerdit yrittävät pelastaa lapsia Hevosilta. Lapsi kuljetuksista suurin osa on kaapattu. Hevoset tekevät lapsista orjia. Gigerdit yrittävät pelastaa lapsia Hevosilta, mutta harva kuljetus pääsee perille laivastolle.

Lordi Vader haluaa kostaa Mylelle, koska hän on pelastanut lapsia ja tuhonnut kaivokset. Crix Meidei lähettää nyt meidei-viestiä, koska Hevoset ja Imperiumi on saanut hänet kiinni, siksi Myle Matarn lähtee pelastamaan Crixsiä.

Hevos- ja Imperiumin laivastolla keskustellaan: Vakoilusi ei onnistunutkaan Crix! Eikö vain Lordi Vader. Aivan kenraali Moch. Viekää hänet vankilaan, kunnes Boba Fet ottaa hänet orjamarkkinoille. Kyllä Lordi Vader.

Kapinallis- ja Gigerdi-laivastolla keskustellaan: Myle sinun täytyy lähteä pelastamaan Crixsiä, hän tuntuu tarvitsevan todella pikaista apua, koska hänet on kaapattu. Lähden pelastamaan Crixsiä Monni. No oikein hyvä Myle.

Mutta Gigerdit tuhoavat Hevos-tähden, onneksi Myle pelastaa Crixsin.

Gigerdi laivastolla yritetään tehdä asioiden pelastamiseksi jotain: Kaikki pilotit aluksiin, kaikki pilotit aluksiin! Nyt kaikki mahdolliset pilotit ovat aluksissa! Valmiina hyppäämään Hyperavaruuteen! Selvä, kaikki on nyt valmiina! Hyvä loikatkaa! Näin alukset lähtivät kohti Hevos-tähteä.

Myle on pelastamassa Crixsiä. Alukset poistuvat kohta Hyperavaruudesta. Huomio, huomio: Nyt kaikki alukset poistukaa Hyperavaruudesta!

Myle pelasti Crixsin, ja hän vie tämän takaisin laivastolle. Myle lähtee sitten Hevos-tähdelle sammuttamaan suojaa generaattoreista. Alukset hyökkäävät sitten Hevos-tähdelle.

- Toivottavasti Myle kiirehtii, Kultainen 1.
- Aivan Punainen 1, emme voi odottaa pitkään.
- Myle lähtee tähdelle.
- Kaikki alukset surffailkaa tähden päällä. Selvä, kuultu Punainen 1.
- Hei varo! Kiirehdi Myle, kiirehdi nopeasti. Varo takanasi! Nyt pakene!
- Yritän koko ajan.
- Mylen täytyy tuhota generaattori ennen kuin on liian myöhäistä.

The Original Gigerdi Forces 2 Made during the 4th grade of elementary school